Nogavice

Ni izdelkov

Želite klasične ali pa morda pisane nogavice z motivi ali kakšne bolj živahne nogavice? Naša široka ponudba zajema nogavice za dojenčke, otroke in odrasle, tudi takšne zelo izvirne. V sodobni različici niso nogavice več le »nevidni« del garderobe z edino nalogo, da grejejo stopala in noge, danes so že pravi modni dodatek. Ob tako bogati ponudbi lahko vsak hip prilagodite izbiro nogavic glede na svoj slog, trenutno razpoloženje, priložnost, ob kateri jih boste nosili, in spol.


Glede na teksturo, barvo in dizajn, lahko poudarijo, popestrijo ali povzdignejo vaš videz – kar pač tisti hip želite ali potrebujete. Posebej prikupne so nogavice za otroke in nogavice za dojenčke. Te poskrbijo, da so male nogice vedno na toplem in suhem ter da varno stopajo in kobacajo, ne da bi jim zdrsnilo, ker imajo nogavice za dojenčke in za otroke v večini primerov nedrseč podplat. Poleg tega imajo otroške nogavice iz bombaža čudovite vzorce, ob pogledu na katere se še posebej razveselijo najmlajši.


Krasne poslikave živali in ostali vzorci še poudarijo dojenčkovo prisrčnost, nogavice za dojenčke z ropotuljico pa poskrbijo za krajšanje časa in ostrenje osnovnih čutov. Hkrati tudi nogavice za otroke ne smejo biti dolgočasne. V spletni trgovini Cozy tega izraza sploh ne poznamo, saj so vse naše nogavice izvirne, pa naj gre za živahne otroške nogavice ali modne ženske ali moške nogavice z motivi. Za piko na i pa so izdelane iz kakovostnega in koži prijaznega materiala.

Kontakt

Elmint d.o.o.
PE: Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš
Telefon: 08 201 02 66
Email: info@cozy.si

Prijava na novice

.
2023, Produkcija:  Sloway spletne trgovine