5 idej za popolno valentinovo darilo

 

Valentinovo je vse bližje, vi pa še vedno nimate idej kaj bi podarili svojemu partnerju? Za vas smo pripravili pet odličnih idej, ki ne bodo ''izsušile'' vaše denarnice, obenem pa boste s temi izdelki vašega partnerja popolnoma presenetili !

 

 

 1. Komplet copat Her King & His Queen

Najbolj priljubljen napis sedaj tudi na copatih! Copati so kot odlično darilo, saj jih lahko uporabljamo vsakodnevno in nam vedno pridejo prav! Še posebej pa v teh hladnih mesecih. Copati so izdelani, oblikovano in tiskani v Sloveniji, pohvalijo se lahko z kvalitetno izdelavo in tiskom, ki vam bo zdržal dlje časa! Ob nakupu tega kompleta pa prejmete še brezplačno dostavo.

 

 

Cena: 23,99 € + brezplačna dostava

 Za povezavo do izdelka kliknite TUKAJ

 

 

 

 2. Fižol s sporočilom ''LOVE''

Vemo kaj si mislite... ''Fižol kot darilo?'' To ni običajen fižol, vendar gre za fižol, ki ima vtisnjen napis ''LOVE'' na listu, ki se nahaja v ročno barvanem lončku prijetnega videza in vse skupaj je zavito v darilno embalažo z mašnico. 

Postopek uporabe je zelo preprost. Seme zalijete z vodo in po približno enemu tednu bo iz njega zrastel fižol s sporočilom ''LOVE'' .

Prepričani smo, da boste z njim razveselili vsakogar.

 

 

Cena: 6,99 € 

Za povezavo do izdelka kliknite TUKAJ

 

 

 

3. Pisano spodnje perilo ali nogavice Good Mood

Veste kako osvojiti partnerjevo srce? Z nasmehom! Pričarajte mu nasmeh z unikatnim spodnjim perilom ali nogavicami v različnih vzorcih in modelih. Enobarvnost je že preteklost, s barvastimi izdelki Good Mood pa boste pričarali nasmešek svojemu partnerju vsakič, ko si bo nadel barvasto spodnje peril ali nogavice.

Perilo je izdelano iz 95% izjemno mehkega bombaža in 5% elastan za boljšo prožnost. Je izjemno udobno in primerno tudi za tiste z bolj občutljivo kožo!

Nogavice pa so izdelane iz 70% bombaž, 28% poliamid in 2% elastan.

 

 

Cena perila: 11,99 € - 15,99 € 

Za povezavo do spodnjega perila kliknite TUKAJ

 

Cena perila: 9,99 €

Za povezavo do nogavic kliknite TUKAJ

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Odeja z rokavi SNUG

Tudi vašega partnerja/partnerico pogosto zebe? Podarite ji/mu odejo z rokavi SNUG, ki je odlična rešitev za te hladne mesece, saj je izjemno topla mehka in udobna. Odeja ima rokave, ki bodo poskrbeli, da se lahko popolnoma sprostite, obenem pa uživate vaš najljubši napitek brez, da vam bi odeja padla dol.

 

 

Cena: 24,90 € 22,41 €

Za povezavo do izdelka kliknite TUKAJ

 

 

5. Skodelica Piši-briši 

Unikatna in prikupna skoelica na kateri boste lahko vsako jutro svoji boljši polovici pustili ljubezensko sporočilo, vic, citat ali kaj drugega.

Skodelica je primerna za vse vrste napitkov in ima priloženo kredo za pisanje. 

 

 

Cena: 6,99 €

Za povezavo do izdelka kliknite TUKAJ

 

 

 

P.S. S kodo ''VALENTINOVO'' prejmeš 10% popust na vse izdelke v oddelku ''darila za valentinovo'', ki jih najdete tukaj .

Prijava na novice

2021, Produkcija:  Sloway spletne trgovine
Pogosta vprasanja  Pogoji poslovanja +386 (0)1 723 79 66