Silikonska posoda za izdelavo ledu

Odkrijte popolno rešitev za vroče poletne dni in vse vrste zabav z našo silikonsko posodo za izdelavo ledu. Ta inovativna posoda omogoča enostavno pripravo 32 ledenih kock naenkrat in zagotavlja, da imate vedno dovolj ledu za ohladitev vaših najljubših pijač.

Ključne značilnosti in prednosti:

  • Velika kapaciteta: Posoda lahko pripravi do 32 ledenih kock naenkrat, kar pomeni, da boste vedno pripravljeni na goste in zabave.
  • Visokokakovostni materiali: Izdelana iz trpežnega silikona in plastike, je posoda za led zasnovana za dolgotrajno uporabo in enostavno čiščenje.
  • Enostavna uporaba: Napolnite prostor med steno in notranjo posodo z vodo, pokrijte s pokrovom in postavite v zamrzovalnik. Ko je led zamrznjen, preprosto odstranite notranjo posodo in iztisnite kocke.
  • Večnamenska: Poleg izdelave ledu lahko posodo uporabite tudi za shranjevanje steklenic ali pločevink, kar je idealno za poletne piknike ali zabave na prostem.
  • Priročna velikost: S svojo višino 14 cm in premerom pokrova 12 cm je posoda kompaktna in enostavna za shranjevanje v zamrzovalniku.
  • Barvita izbira: Na voljo v privlačni rdeči barvi, ki bo popestrila vaš kuhinjski prostor.
Cena: 12,90€

 

 

 Ice Bucket – Cheriedoudou

Zakaj izbrati našo silikonsko posodo za izdelavo ledu?

Naša posoda je zasnovana tako, da omogoča pripravo ledu na najpreprostejši možen način. Ker je posoda izdelana iz silikona, omogoča enostavno odstranjevanje ledenih kock brez napora. Pokrov zagotavlja, da bo vaš led vedno svež in brez vonja drugih živil v zamrzovalniku.

Predstavljajte si, kako lahkotna je lahko priprava ledenih kock za ohladitev vaših pijač ali za hlajenje steklenic vina med poletno večerjo na terasi. Naša silikonska posoda za led ni le funkcionalna, ampak tudi trajnostna, saj je namenjena večkratni uporabi in je enostavna za čiščenje.

Ne glede na to, ali načrtujete veliko zabavo ali preprosto želite ohladiti svojo najljubšo pijačo, je naša silikonska posoda za izdelavo ledu vaša najboljša izbira. Privoščite si jo še danes in poskrbite, da boste imeli vedno pri roki dovolj ledu, ko boste potrebovali poletno osvežitev!

Specifikacije:

✅ Material: silikon, plastika

✅ Barva: rdeča

✅ Premer kocke: cca. 2 cm

Dimenzije posode:

✅ Višina: 14 cm

✅ Premer pokrova: 12 cm

✅ Premer dna: 9,5 cm

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih

Kontakt

Elmint d.o.o.
PE: Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš
Telefon: 08 201 02 66
Email: info@cozy.si

Prijava na novice

.
2024, Produkcija:  2digital spletne trgovine