Lesena otroška gugalnica z ograjo, 30x30 cm

Iščete popolno gugalnico za svoje otroke? Predstavljamo vam leseno gugalnico za otroke v dimenzijah: 30x30 cm, ki je idealna za popestritev vašega vrta. Ta gugalnica bo vašim malčkom zagotovila ure zabave in veselja, hkrati pa poskrbela za njihov telesni razvoj in motoriko. Gugalnica je narejena iz visokokakovostnega lesa in je primerna tako za uporabo v notranjih prostorih, kot tudi zunaj.

  • Naravni materiali in varnost: Gugalnica je izdelana iz surovega, gladkega brušenega lesa, ki zagotavlja udobno in varno uporabo. Vključuje trpežne vrvi in varnostno ograjo, ki zagotavljajo stabilnost in varnost med guganjem. Idealna je za otroke od 2. leta dalje.
  • Večnamenska uporabe: Lesena gugalnica je primerna za uporabo na vrtu, terasi ali v notranjih prostorih. Zaradi impregnacije je odporna na različne vremenske vplive, kar omogoča dolgotrajno zunanjo uporabo. Gugalnico lahko enostavno obesite na drevo ali na posebne strukture v igralnih prostorih.
  • Razvoj motorike in koordinacije: Gugalnica ne zagotavlja le zabave, ampak tudi spodbuja razvoj otrokove motorike in koordinacije. Z guganjem otroci krepijo svoje mišice in izboljšujejo ravnotežje, kar je ključnega pomena za njihov celostni razvoj.
Cena: 32,99€

 

 

Naravni materiali in varnost
Lesena gugalnica je izdelana iz visokokakovostnega surovega lesa, ki je brušen in gladek. Trpežne vrvi in varnostna ograja zagotavljajo stabilnost in varnost med guganjem.

 

 

Večnamenska uporaba
Gugalnica je primerna za uporabo na vrtu, terasi ali v notranjih prostorih. Zaradi impregnacije je odporna na vse vremenske vplive, kar omogoča dolgotrajno zunanjo uporabo.

 

 

Razvoj motorike in koordinacije
Gugalnica spodbuja razvoj otrokove motorike in koordinacije. Z guganjem otroci krepijo svoje mišice in izboljšujejo ravnotežje.

Tehnične specifikacije

  • Dimenzije gugalnice: 30 cm x 30 cm
  • Dolžina vrvi: 75 cm
  • Material: surov les
  • Varnostna ograja
  • Enostavna namestitev
  • Primerna za otroke od 2. leta dalje

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih

Kontakt

Elmint d.o.o.
PE: Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš
Telefon: 08 201 02 66
Email: info@cozy.si

Prijava na novice

.
2024, Produkcija:  2digital spletne trgovine