Pogosta vprašanja

Koliko znaša poštnina?

Poštnina znaša 3,50€ po vsej Sloveniji, z izjemo plačila po povzetju, ki znaša 3,95€.

 

Kdaj bo paket pri meni?

Paket običajno dostavimo v roku 1-3 dni, v primeru, da artikla ni na zalogi pa se lahko čas dostave podaljša, o tem vas sproti obveščamo preko e-mail naslova.

 

Ali lahko nakup opravim brez registracije?

Da, nakup lahko opravite tudi brez registracije, saj želimo kupcu nakupovanje olajšati. Pri naročilu izpolnite zahtevana polja (elektronski naslov, ime, priimek, naslov, telefonska številka).

 

Ali so moji osebni podatki varni?

Zavedamo se pomena varnosti obiskovalcev in kupcev v naši spletni trgovini, zato zagotavljamo 100% varnost in zaščito vaših osebnih podatkov. Več o pogojih poslovanja in varovanja podatkov pa si lahko preberite tukaj.

 

So copati proizvedeni v Sloveniji?

Da vsi naši copati so proizvedeni v Sloveniji, ponašamo se s tradicijo 25 let izdelave in jo želimo še naprej nadeljevati, kajti verjamemo v udobje in kvaliteto, ki jo izdelujemo.

 

Če mi je copat premajhen, ga lahko zamenjam? 

Seveda v roku 15 dni od prejema lahko zamenjate številko copata, lahko pa si tudi pomagate s klikom na ''katero številko izbrati'', ki vam bo pomagala pri izbiri prave številke copat.

 

Kakšne možnosti plačila ponujate?

Omogočamo plačilo po povzetju, po predračunu (virman), s plačilnimi karticami (maestro, mastercard, visa) ali plačilo s Paypal-om.

 

Težavo imam pri izbiri darila za bližnjega! Mi lahko svetujete? 

Seveda, z veseljem vam bomo svetovali, kontaktirate nas preko telefona +386 (0)8 201 02 66 ali pa na naš e-mail naslov info@cozy.si.

 

Ali je izdelek točno tak kot na sliki?

Za večino artiklov v spletni trgovini to drži, vendar lahko pride do manjših odstopanj pri barvi copat, nekaj slik pa dobimo tudi od dobaviteljev, lahko se zgodi, da se kateri artikel od njih razlikuje od realnega stanja izdelka. Zaradi tega in zaradi različnih nastavitev monitorja so vse slike na naši strani informativnega značaja.

 

Je možno artikle videti/probati v živo?

Seveda, nahajamo se na Kolodvorski cesti 2b v Mengšu. Naš odpiralni čas je 08:00 - 16:00.

 

Kje imate prevzemno mesto?

Artikle naročene v spletni trgovini lahko prevzamete tudi pri nas na naslovu Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš, od 08:00 - 16:00 ure.

Kontakt

Elmint d.o.o.
PE: Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš
Telefon: 08 201 02 66
Email: info@cozy.si

Prijava na novice

.
2023, Produkcija:  Sloway spletne trgovine