Pogosta vprašanja

Koliko znaša poštnina?

Poštnina znaša 3,50€ po vsej Sloveniji.

 

Kdaj bo paket pri meni?

Paket dostavimo v roku 1-3 dni, v primeru, da artikla ni na zalogi pa se lahko čas dostave podaljša, o tem vas sproti obveščamo preko e-mail naslova.

 

Ali lahko nakup opravim brez registracije?

Da, nakup lahko opravite tudi brez registracije, saj želimo kupcu nakupovanje olajšati. Pri naročilu izpolnite zahtevana polja (elektronski naslov, ime, priimek, naslov, telefonska številka).

 

Ali so moji osebni podatki varni?

Zavedamo se pomena varnosti obiskovalcev in kupcev v naši spletni trgovini, zato zagotavljamo 100% varnost in zaščito vaših osebnih podatkov. Več o pogojih poslovanja in varovanja podatkov pa si lahko preberite tukaj.

 

So copati proizvedeni v Sloveniji?

Da vsi naši copati so proizvedeni v Sloveniji, ponašamo se s tradicijo 25 let izdelave in jo želimo še naprej nadeljevati, kajti verjamemo v udobje in kvaliteto, ki jo izdelujemo.

 

Če mi je copat premajhen, ga lahko zamenjam? 

Seveda v roku 15 dni od prejema lahko zamenjate številko copata, lahko pa si tudi pomagate s klikom na ''katero številko izbrati'', ki vam bo pomagala pri izbiri prave številke copat.

 

Kakšne možnosti plačila ponujate?

Omogočamo plačilo po povzetju, po predračunu (virman) ali s plačilnimi karticami (maestro, mastercard, visa).

 

Težavo imam pri izbiri darila za bližnjega! Mi lahko svetujete? 

Seveda, z veseljem vam bomo svetovali, kontaktirate nas lahko preko messenger-ja (na desni strani spodaj), preko telefona +386 (0)1 723 79 66 ali pa na naš e-mail naslov info@cozy.si.

 

Ali je izdelek točno tak kot na sliki?

Za večino artiklov v spletni trgovini to drži, vendar lahko pride do manjših odstopanj pri barvi copat, nekaj slik pa dobimo tudi od dobaviteljev, lahko se zgodi, da se kateri artikel od njih razlikuje od realnega stanja izdelka. Zaradi tega in zaradi različnih nastavitev monitorja so vse slike na naši strani informativnega značaja.

 

Je možno artikle videti/probati v živo?

Seveda, samo obvestite nas o prihodu na telefonsko številko: +386 (0)1 723 79 66 .

 

Kje imate prevzemno mesto?

Artikle naročene v spletni trgovini lahko prevzamete tudi pri nas na naslovu Zoranina ulica 28, 1234 Mengeš, ne glede na uro ali dan v tednu. O svojem prihodu nas le obvestite na telefonsko številko: +386 (0)1 723 79 66 ali e-mail naslov: info@cozy.si.

Prijava na novice

2020, Produkcija:  Sloway spletne trgovine
Pogosta vprasanja  Pogoji poslovanja +386 (0)1 723 79 66