Veleprodaja

Ste majhno, srednje ali veliko podjetje, ki se ukvarja s fizično ali spletno prodajo? 

V našem podjetju se ukvarjamo z izdelavo ter veleprodajo copat Copa cop. Izdelujemo pa tudi promocijske copate, ki pa jih popolnoma prilagodimo željam strank.

 

Zakaj izbrati nas? 

Stabilno in preverjeno podjetje: Začetki našega poslovanja segajo v leto 1994, ko smo začeli izdelovati naše prve copate, sprva kot hobi, kaj kmalu pa je vse skupaj prerastlo v pravi posel. 

Kvaliteta izdelkov: Sami prisegamo na odlično kvaliteto, zato vam nudimo 100% garancijo na kvaliteto naših copat. 

Personalizicija: V našem podjetju se ukvarjamo tudi z izdelavo promocijskih copat, ki pa jih popolnoma prilagodimo želji strank.

Preverjeni prodajni koncepti: Vsak izdelek, ki je na voljo za veleprodajo je bil pred tem ustrezno testiran na trgu, kar zagotavlja, da v prodajo damo samo najbolj zaželene izdelke.

Podporne storitve: Ker smo specializirani za veleprodajo, razumemo, da ima vsaka trgovina svoje zakonitosti, ki se jim vedno znamo prilagoditi.

Slikovni material: Če ste fizična ali spletna trgovina, se dobro zavedate, da slika pove tisoč besed, zato vam v našem podjetju ponujamo slikovni material, ki ga lahko uporabite na spletu ali kot promocijski material.

 

Veseli bomo našega skupnega sodelovanja, zato vas vabimo k oddaji povpraševanja na e-mail naslov: info@copa-cop.si s kratko predstavitvijo podjetja.

Na voljo pa smo vam tudi na telefonski številki: +386 (0)1 723 79 66.

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih

Kontakt

Elmint d.o.o.
PE: Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš
Telefon: 08 201 02 66
Email: info@cozy.si

Prijava na novice

.
2024, Produkcija:  2digital spletne trgovine