Pajkice

Prikazano 1-6 od 6 izdelkov
 • CoZy brezšivne push up ženske pajkice

  32,90€

  Več
 • Ženske pajkice CoZyLeggings - Diore

  32,90€

  Več
 • Ženske pajkice CoZyleggings - Marelične

  11,96€ 29,90€

  Več
 • Ženske pajkice CozyLeggings - Gloria

  32,90€

  Več
 • Ženski športni komplet CozyLeggings - Aurora

  49,90€

  Več
 • Ženske športne kratke hlače - Crossover

  26,90€

  Več

Ženske pajkice za udobje v vsakodnevnem življenju in pri športu

Ženske pajkice so priljubljen kos oblačila, ki ženskam zagotavlja visoko stopnjo udobja. Zaradi njihovih odličnih lastnosti prileganja telesu jih vse več žensk nosi tudi pri aktivnostih izven športa. Z novimi tehnologijami obdelave tekstilij je ta kos oblačila kar se da prijeten in uporaben. V ponudbi je mogoče najti pajkice za okus in potrebe prav vsake ženske, ki jih bo v ob različnih priložnostih nosila z največjim možnim užitkom. Na voljo je več različnih barv, ki se odlično podajajo v kombinaciji z zgornjimi deli oprave vseh možnih barv.

Športne pajkice in njihove kvalitete

Ženske pajkice so običajno sešite iz zelo kvalitetnih in raztegljivih materialov, ki so primerni za ohranjanje svoje funkcionalnosti ob dolgoročni uporabi. Ta material je običajno sestavljen 90% iz najlona in 10% iz elastana, kar ob visoki raztegljivosti zagotavlja tudi izjemno zračnost. Zato se ta kos oblačila tudi izjemno hitro posuši, kar je kot nalašč za športnice, ki se pogosto gibljejo in posledično potijo. Prav tako za udobnost v veliki primeri poskrbi tudi zelo udoben kroj, ki se prilega vsaki postavi in s tem tudi poudarja ženske obline.

Športne pajkice push up pa so še posebej primerne za športne aktivnosti, saj nudijo še večjo raztegljivost. Njihova prednost je, da sta na voljo le dve enotni številki, in sicer S/M in L/XL, zaradi česar se bodo prilagodile postavi in poudarile obline tudi takrat, ko se boste zaradi rednih športnih aktivnosti znebile nekaj kilogramov in s tem dodatno izoblikovale svojo postavo. So popolnoma netransparentne oziroma “squat proof,” torej se tudi ob intenzivnem raztezanju skozi pajkice ne bo videlo prav nič. Prav tako ne vsebujejo nobenih šivov, ki bi ob povišani športni aktivnosti lahko razdražili kožo. Pajkice so tako na voljo za vse individualne potrebe, različne oblike telesa ter v mnogih različnih barvah, zato bodo prav vsako, ki jih bo nadela, funkcionalno in estetsko izpopolnile.

Kontakt

Elmint d.o.o.
PE: Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš
Telefon: 08 201 02 66
Email: info@cozy.si

Prijava na novice

.
2023, Produkcija:  Sloway spletne trgovine