O nas

Dobrodošli v svetu Cozy.si - Kjer udobje postane del vašega vsakdana

Pozdravljeni, sem Črt, soustanovitelj Cozy.si, in skupaj z mamo Zvonko vam želiva odpreti vrata v naš svet. Svet, kjer je udobje več kot le občutek - je obljuba in vodilo našega delovanja.

Naša zgodba se začne tako...

Vse se je začelo leta 1994, ko je Zvonka, moja mama, ob soočenju z izzivom, da za svojega prvega sina ni mogla najti ustreznih copat, z ljubeznijo in skrbnostjo začela ročno izdelovati prve pare copat. To je bilo več kot le hobi; to je bila strast, ki je z leti postala temelj našega družinskega podjetja. Zavezani smo ohranjanju slovenske tradicije in ponosni, da so vsi naši copati izdelani ročno.

Ko sem odraščal, sem opazoval mamo pri njenem delu in se čudil njeni predanosti in ljubezni do obrti. To je bila inspiracija, ki me je vodila k odločitvi, da se pridružim družinskemu poslu. Leta 2020 sem se uradno pridružil, tako je nastal tudi Cozy.si, z vizijo, da tradicijo ponesemo v digitalno dobo.

CoZy.si se rodi

Ideja o Cozy.si se je porodila med obiskom sejma v Italiji, ko sva z mamo razmišljala, kako lahko naše copate približamo več ljudem. Ko sem izrekel besedo "CoZy", sva oba za trenutek obstala in takoj vedela, da smo našli popolno ime. Ime, ki odseva našo željo po udobju, toplini in zadovoljstvu naših strank. Zanimivo je, da izhaja ime "Cozy" iz začetnic najinih imen - Črt (Č=C) in Zvonka (Z), kar dodatno poudarja osebno noto in zgodbo za našo blagovno znamko.

Kaj nudimo

Pri Cozy.si ne gre le za copate. Naš asortiman se je razširil in sedaj vključuje nogavice, modne nahrbtnike, torbice, dežne škornje, različno obutev, legice in izbrana darila. Vsak izdelek je skrbno izbran, da prinaša udobje in zadovoljstvo v vaš dom.

Ključni mejniki

Naša zgodba je bila polna presenečenj in prelomnic, a poseben mejnik je bil, ko se nam je pridružila Klara, moja punca, ki prihaja iz področja kozmetike.

Leta 2023 smo tako razširili ponudbo še na ličila. Klara je prinesla sveže ideje in pomembno pomoč v našo ekipo, s čimer smo postali še močnejši.

 

 

Izzivi in inovacije

Največji izziv nam je predstavljala izdelava tekstilnih copat. Po več poskusih in iskanju rešitev smo našli popolno kombinacijo - copate z zgornjim delom iz 100% bombaža, laminirane na trdno platno. Ta inovacija nam je omogočila, da ponudimo copate iz 100% bombaža, kar je na trgu prava redkost.

Pogled v prihodnost

Prihodnost Cozy.si vidimo kot spletno trgovino, ki ponuja več kot le izdelke lastne proizvodnje. Naš cilj je razširiti ponudbo tako, da zadovoljimo želje in potrebe naših strank, s poudarkom na razširitvi ponudbe obutve. Z odprtimi ušesi poslušamo povratne informacije naših kupcev in se na njih odzivamo.

Moč družine

Biti del družinskega podjetja skupaj z mamo in punco prinaša edinstvene prednosti. Skupaj strmimo k istemu cilju, kar nam daje moč in motivacijo. Seveda so prisotni tudi izzivi, a kot družina znamo najti skupno rešitev in skupaj napredovati.

Vabimo vas, da postanete del naše zgodbe. Odkrijte, kako lahko Cozy.si obogati vaš vsakdan z udobjem, toplino in skrbno izbranimi izdelki.

Z ljubeznijo, Črt, Zvonka in Klara

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih

Kontakt

Elmint d.o.o.
PE: Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš
Telefon: 08 201 02 66
Email: info@cozy.si

Prijava na novice

.
2024, Produkcija:  2digital spletne trgovine