Baletni copati

Prikazano 1-1 od 1 izdelkov
  • Baletni copati Copa Cop

    24,99€

    Več

Copati Copa cop so kakovostni in izdelani v Sloveniji. Ponujamo različne sloge, primerne tako za nošenje doma kot uporabo v šoli, vrtcu ali na športnih dejavnostih. Vsem modelom je skupna izjemno kvalitetna izdelava in preverjeno znanje in izkušnje, ki ju vlagamo v naše izdelke.

Posebno mesto imajo baletni copatki. Te še s posebej velikim veseljem ponujamo tako tistim, ki v svet baleta šele vstopajo, kakor tistim, ki imajo že več znanja. Izbira pravih baletnih copat za vaš rang izkušenj je pomembna za preprečevanje poškodb in učenje pravilne tehnike. Mogoče se na začetku počutite nekoliko izgubljene, saj plesni studii določajo le, ali mora biti baletni copat iz usnja ali platna. Naj vam pomagamo izbrati ustrezen model in svetujemo. Pokličite nas po telefonu ali se oglasite po elektronski pošti. Vsi namreč želimo najti baletni copat, ki ustreza potrebam vaše plesne ravni in vam dobro pristaja.

V naši spletni trgovini poleg copat najdete tudi modne dodatke. Med njimi so tako dodatki za lase kakor kape in rokavice. Modni dodatki so preprost način, kako dopolniti oblačila in jim dati poseben pečat. Če zaradi časovnih, finančnih ali organizacijskih razlogov ne morete zamenjati obleke, si lahko privoščite nekaj dodatkov, med katerimi so tudi nahrbtniki in torbice. Naročite jih lahko enostavno po pošti in kar je najboljše, pri naročilih nad 50 eur je poštnina brezplačna. Preglejte našo ponudbo in izberite lepa in kakovostna darila za posebne priložnosti ali zgolj za svoj prosti čas.

Kontakt

Elmint d.o.o.
PE: Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš
Telefon: 08 201 02 66
Email: info@cozy.si

Prijava na novice

.
2023, Produkcija:  Sloway spletne trgovine