Hišni copati

Ni izdelkov

V Sloveniji in še nekaterih srednjeevropskih državah je nošenje navadnih hišnih copat v domu običajna navada. Copate radi ponudimo tudi obiskovalcem, kar pri tujcih včasih povzroči nemalo začudenja. Vendar so copati ne le kaprica, temveč tudi nujnost. V naših krajih je podnebje namreč precej vlažno, zaradi česar bi z obutvijo prinesli v stanovanje umazanijo. Poleg estetskih pa copati služijo tudi varnostnim in medicinskim funkcijam, saj stopala in podplate ščitijo bolj kot nogavice.

Včasih je veljalo, da je najbolj priporočljiva hoja z bosimi nogami. A mi vam svetujemo, da doma ne hodite bosi, temveč vsi uporabljate navadne hišne copate. Nič ne absorbira udarcev trdih površin kot je trdi les ali keramične ploščice. Podologi priporočajo boljšo zaščito, če imate boleča stopala ali če ste sladkorni bolniki, saj copati nudijo zaščito, oporo in seveda grejejo noge bolj kot nogavice.

V naši pestri ponudbi najdete tudi druge modne dodatke. Pomagajo vam popestriti obleko tako, da v svoj videz vključite manjše kose, ki ga dopolnjujejo in mu dajejo pečat. Naše kape, rokavice, elastike in drugi dodatki dajejo piko na i vašemu izgledu. Osvežili boste svoj videz in starim artiklom v svoji garderobi dodali novo energijo in slog.

Izbirate lahko med širokom naborom nahrbtnikov in torbic za prosti čas, šolo ali posebne priložnosti. Če imate torbice v različnih stilih in barvah, boste vedno imeli edinstven dodatek, ki hitro popestri vaš osebni stil.

Kontakt

Elmint d.o.o.
PE: Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš
Telefon: 08 201 02 66
Email: info@cozy.si

Prijava na novice

.
2023, Produkcija:  2digital spletne trgovine