Nogavice za novorojenčke

Prikazano 1-9 od 9 izdelkov
 • Nogavice z ropotuljico

  4,99€

  Več
 • Otroške nedrseče nogavice Dino - 3 pari

  7,99€

  Več
 • Otroške nedrseče nogavice Foxes - 3 pari

  7,99€

  Več
 • Otroške nedrseče nogavice Trucks - 3 pari

  7,99€

  Več
 • Nogavice za novorojenčka I love mama/papa

  2,99€ 4,99€

  Več
 • Božične otroške nogavice z ropotuljo

  5,99€

  Več
 • Otroške nedrseče nogavičke

  1,25€ 2,49€

  Več
 • Nizke nogavice Chubby Creatures - 3 pari

  4,19€ 5,99€

  Več
 • Nogavice Baby Dino - 3 pari

  4,19€ 5,99€

  Več

Za novorojenčke je dovolj dobro le najboljše. Zato so nogavice za novorojenčke v spletni trgovini Cozy izredno mehke, udobne, nogic ne stiskajo, nekatere med njimi tudi nimajo šiva pri prstih[ČS1] , imajo nedrseč podplat in tako skrbijo za malčkovo varnost ter so izdelane iz naravnega materiala, iz bombaža, z le nekaj poliamida za boljšo obstojnost.

Za občutljivo otroško kožo je posebej dragoceno, da je material, iz katerega so izdelane nogavice za novorojenčke, brez škodljivih snovi, kar zagotavljata standard OEKO-TEX[ČS2]  ter Confidence in texstiles. Pri najmlajših so starši posebej pazljivi in pozorni pri izbiri oblačil in dodatkov, kot so nogavice za dojenčke, zato želijo najvišjo kakovost in ob tem kar najlepši dizajn. Najbolj iskane nogavice za novorojenčke so živahnih barv in s prisrčnimi motivi živalic ali priljubljenih likov iz sveta pravljic. V spletni trgovini Cozy najdete med drugimi zelo simpatične nogavice za novorojenčke z motivom živali in všito ropotuljico, ki malčka zabava in spodbuja h koordiniranemu gibanju.

Zelo praktični so kompleti treh parov nogavic za novorojenčke, ker jih ni nikoli preveč, še posebej, če so lepe in kakovostne, živahnih barv in z različnimi potiski, ob katerih se malček razveseli – od živali do dinozavrov in tovornjakov. Če želite razveseliti novopečene starše z res lepim darilom, ki jim bo zagotovo prišlo prav, pa lahko v spletni trgovini Cozy izberete krasen par nogavic za novorojenčke za napisom I love Mama/Papa, ki je že v darilni embalaži. Naredili jim boste veliko veselje in korist, naročilo pa lahko izpeljete kar iz naslanjača. Poleg nogavic za dojenčke pa lahko pri njih izbirate še med copati, nogavicami, modnimi dodatki, torbicami, majicami, darili in izdelki za prosti čas.

Kontakt

Elmint d.o.o.
PE: Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš
Telefon: 08 201 02 66
Email: info@cozy.si

Prijava na novice

.
2023, Produkcija:  2digital spletne trgovine