Božične nogavice

Ni izdelkov

V času božiča imamo radi, da je vse okrog nas v znamenju tega velikega družinskega praznika, polepšate pa si ga lahko tudi z edinstvenimi božičnimi nogavicami s čudovitimi vzorci. Za ta praznični čas se bo v potiskane božične nogavice lahko odela vsa družina, saj v spletni trgovini Cozy brez omejitev ponujajo tako otroške božične nogavice kot nogavice za odrasle.

Božične nogavice za dojenčke so posebej prikupne – v našitku z božičnimi motivi jelenčka, Dedka mraza in dimnikarja je ropotuljica, barve pa so tudi čisto božične. Nežnejšemu spolu so namenjene kakovostne bombažne božične nogavice z neobčutnim šivom pri prstih in v prazničnih barvah in motivih z voščilom. Poleg teh v spletni trgovini Cozy najdete še božične nogavice za vso družino – od otroške številke noge 18 do številke noge 47.

Pakirane so po dva para skupaj in se z njimi lahko v partnerskem videzu veselijo ob praznikih vsi družinski člani. V božičnem času pa mislimo tudi na obdarovanje bližnjih in v spletni trgovini Cozy boste dobili veliko dobrih idej, izdelki pa bodo z dostavo hitro pri vas. Tu so raznovrstni copati z napisi in brez za otroke in odrasle, pisane nogavice veselih barv, modni dodatki za male in velike, prelepe moderne torbice in mestni nahrbtniki za ženske ter široka izbira pripravljenih daril od najnižjih cen naprej z izborom res za vsakogar.     

Kontakt

Elmint d.o.o.
PE: Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš
Telefon: 08 201 02 66
Email: info@cozy.si

Prijava na novice

.
2023, Produkcija:  Sloway spletne trgovine