Aplikator za umetne trepalnice

Aplikator za nanašanje umetnih trepalnic je nepogrešljiv pripomoček za nanos umetnih trepalnic. S tem aplikatorjem boste lahko dosegli izjemno natančnost pri nanašanju umetnih trepalnic. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik umetnih trepalnic, bo ta aplikator zagotovil brezhibno uporabo. 

Cena: 4,79€ /5,99€
  • Natančno oblikovan aplikator omogoča enostavno in natančno namestitev umetnih trepalnic brez neželenega packanja ali zabrisovanja ličil.
  • Izdelan je iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trpežnost in dolgo življenjsko dobo aplikatorja, kar omogoča večkratno uporabo brez izgube učinkovitosti.
  • Ergonomski dizajn in udoben oprijem aplikatorja omogočata udobno in stabilno rokovanje, kar pripomore k boljšemu nadzoru pri nanašanju trepalnic ter rezultira v popolnem in profesionalnem videzu vaših oči.

Ime mi je Klara in sem ustanoviteljica blagovne znamke Clair way beauty. Obožujem delo, ki je kakorkoli povezano z make-upom in vihtenjem čopiča.

Vedno sem sanjarila o tem, da bi imela svojo blagovno znamko. V času ustvarjanja svoje blagovne znamke sem si (oziroma si še vedno) ponavljala stavek mojega očeta ''kdor ne reskira, nikoli ne mora uspeti, zapomni si to''. Odločila sem se reskirati, vrgla sem se čisto neznan svet - v svet podjetništva, kjer so jasno postavljene meje in pravila. 

Z blagovno znamko Clair way beauty si želim doseči to, da bo make-up pri vsaki izmed nas izgledal bombastično zato sem naredila svojo liniji umetnih trepalnic katere make-upu dodajo tisto piko na i.  

Proces testiranja umetnih trepalnic je bil precej dolgotrajen, a vsak trenutek truda in vztrajnosti se je izplačal.

Linija umetnih trepalnic Clair way beauty ima 5 modelov: Lace, Nightstar, Clarity, Daisy in Misty. Še dandanes ne vem ali je odločitev, da sem stopila na to pot pravilna, sem pa nase ponosna, da sem si upala.

Želim si le, da boste tudi vi v moji liniji umetnih trepalnic uživale tako kot sem uživala jaz skozi celoten proces nastajanja moje blagovne znamke ter da sama sebi dokažem, da lahko sanje postanejo sladka resničnost.

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih

Kontakt

Elmint d.o.o.
PE: Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš
Telefon: 08 201 02 66
Email: info@cozy.si

Prijava na novice

.
2024, Produkcija:  2digital spletne trgovine