Gobica za čiščenje in odstranjevanje ličil Clair way beauty

Zamenjajte bombažne vatke za enkratno uporabo s pralno gobico Clair way beauty, ki ne le, da temeljito očisti vašo kožo, ampak tudi prispeva k zmanjšanju odpadkov. Oblikovana je tako, da nežno a temeljito očisti vse predele obraza, tudi najtežje dostopne kotičke.

  • Trajnostna: Lahko uporabimo do kar 200x.
  • Preprosta uporaba in mehkoba: Je učinkovita in nežna do vaše kože, saj v hipu odstrani ličila s podrojčja obraza. Je izredno mehka zato bo čiščenje obraza z gobico pravo razvanjanje.
  • Primerna za vse tipe kože.
  • Vzdrževanje: Gobica je pralna kar pomeni, da jo lahko brez kakršne koli skrbi operete v pralnem stroji na 60 °C, kar zagotavlja temeljito čiščenje in pripravljenost za naslednjo uporabo. 
 
  • Izredno mehka
  • Okolju prijazna
  • Večkratka uporaba
Cena: 7,19€ /8,99€

 

Navodila za uporabo: Pred vsako uporabo gobico dobro očistite (ročno ali s pomočjo pralnega stroja). Gobico najprej namočite v mlačni vodi, da se popolnoma navlaži, nato iz nje iztisnite odvečno vodo. Položite jo na obraz, počakajte nekaj sekund (5-10) nato z nežnimi krožnimi gibi očistite kožo. Gobica je zasnovana tako, da učinkovito odstranjuje ličila in umazanijo samostojno, le z uporabo vode, lahko pa jo kombinirate tudi z vašim priljubljenim čistilnim izdelkom za še boljše rezultate. Po vsaki uporabi gobico temeljito sperite/očistite in pustite, da se posuši na zraku. Zaradi trpežnega materiala lahko gobico uporabljate večkrat, saj je zasnovana za do 200 uporab, kar pripomore k zmanjšanju odpadkov in podpira trajnostno lepotno rutino. 

Trajnostna: Pralno gobico lahko uporabimo do kar 200x.

 

 

Simpatično pakiranje: Gobica za nanos ličil Clair way beauty je v očarljivem pakiranju, idealnem za obdarovanje.

 

 

Preprosta uporaba: Pralna gobica Clair way beauty je preprosta, učinkovita in nežna do vaše kože, saj v hipu odstrani ličila s podrojčja obraza.

Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.
Več o piškotkih

Kontakt

Elmint d.o.o.
PE: Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš
Telefon: 08 201 02 66
Email: info@cozy.si

Prijava na novice

.
2024, Produkcija:  2digital spletne trgovine