Kako najti popolno torbico?

Najti lepo in praktično torbico ni tako enostavno kot se zdi na prvi pogled. Verjetno ste tudi ve že večkrat obiskale vse možne trgovine po širini in dolžini, ali pa ste prebrskale na desetine spletnih strani od začetka do konca v upanju, da bi našle torbico, ki bi izpolnila vsa vaša pričakovanja. Ali pa ste morda za večino torbic, ki ste jih kupile ugotovile, da je njihova trajnost krajša od kruha iz pekarne? 

Ne glede na to ali postavljate na prvo mesto izgled ali praktičnost torbice, bo torbica Jelly bag vedno prava izbira!

 

Izgled ali funkcionalnost – Kaj je bolj pomembno?

Eleganten dizajn
Ne bomo lagali, ne beremo misli in ne vemo natančno, kakšna so vaša pričakovanja glede videza vaše popolne torbice, zato imamo za vas najbolj ikonično torbico Jelly Bag, ki se poda k vsakemu modnemu slogu. 

 

Funkcionalnost
Ste tudi ve naveličane torbic, ki so po nekaj mesecih uporabe le še za v smeti? Izberite vzdržljivost in zanesljivo torbico Jelly bag, ki je izdelana iz kvalitetne gume EVA, trpežnost materiala bo poskrbela, da jo lahko uporabljate v vseh okoliščinah in vremenih.

 

Inovativen material - EVA
EVA material je testiralo na tisoče strank in lahko zagotovimo, da bo torba zdržale dolgo časa. V svoji torbici Jelly bag boste tako lahko uživale več let, četudi jo boste uporabljale vsakodnevno.

 

Enostavna nega – Vlažno krpo in kapljica detergenta – to je vse, kar potrebujete, da se znebite skoraj vsake umazanije in praske na torbah Jelly Bags.

 

Lahka - Torbica tehta le 440 gramov.

 

Vodoodporna - Je deževalo/snežilo? Ne skrbite, stvari v vaši torbici so varne. Zahvaljujoč materialu, bodo vaše stvari ostale suhe, torbica pa ne bo prepsutila niti kapljice vode.

 

Varna in prostorna - S torbo Jelly Bag so vaše stvari varne. V notranjosti torbe je organizator z zadrgo z več žepi, ki omogoča namestitev prenosnika do 14 palcev.

 

Izberite brezčasno torbo Jelly bag, ki se bo odlično podala k vsakemu modnemu ''outfitu'' in vas s svojo trpežnostojo nikoli ne bo pustila na cedilu.

 • CoZy torba Jelly bag - Rjava

  33,92€ 39,90€

  Več
 • CoZy torba Jelly bag - Roza

  39,90€

  Več
 • CoZy torba Jelly bag - Črna

  35,91€ 39,90€

  Več
 • CoZy torba Jelly bag - Bela

  35,91€ 39,90€

  Več
 • CoZy torba Jelly bag - Rumena

  35,91€ 39,90€

  Več
 • CoZy torba Jelly bag - Rdeča

  35,91€ 39,90€

  Več
 • CoZy torba Jelly bag - Modra

  35,91€ 39,90€

  Več
 • CoZy torba Jelly bag - Sand

  39,90€

  Več
 • CoZy torba Jelly bag - Siva

  35,91€ 39,90€

  Več

Kontakt

Elmint d.o.o.
PE: Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš
Telefon: +386 (0)8 201 02 66
Email: info@cozy.si

Prijava na novice

.
2022, Produkcija:  Sloway spletne trgovine