Zakaj so CoZy protizdrsni natikači idealni za poletje

Poletje je uradno tu in morda ste ugotovili, da so vam prejšnji natikači premajhni, vas žulijo, razpadajo ali pa so popolnoma neuporabni. Če ste letos v dilemi ali izbrati gladiatorke (samo spomnite se, kako nadležno jih je obuvati in sezuvati) ali japonke, ki vas bodo skoraj zagotovo ožulile, potem imamo odgovor za vas!

Izberite udobne in protizdrsne natikače CoZy, ki vam bodo nudile le udobje in čisto nič drugega. Ne samo, da so natikači veliko bolj udobni od drugih vrst poletne obutve, so tudi enostavne za obuvanje, obute imate lahko doma ali na plaži, obenem pa se ponašajo z vrsto pozitivnimi lastnosti:

 

 

 

S podplatom debeline 4,5 cm, ki zagotavlja popolno oporo in udobje vašim stopalom

Natikači in nekateri sandali imajo nizke podplate, kar ni dobro za dolgotrajno hojo. Pretanka peta namreč dodatno obremenjuje vaše noge, Ahilovo tetivo in hrbet. Izberite take modele z malo debelejšim podplatom. Ortopedi priporočajo podplate debeline 2 centimetra ali več, ki imajo dovolj dodatnega oblazinjenja, ki razbremeni pritisk na noge.

 

 

Nedrseči in popolnoma varni za doma ali na plažo

Nedrseče pikice v notranjosti pomagajo preprečiti, da bi vaše stopalo zdrsnilo ven. Nedrseča zasnova podplata pa omogoča dober oprijem in varno hojo.

 

 

Izdelani iz kakovostnega, trpežnega in okolju prijaznega materiala

Natikači so izdelani iz lahkega in trpežnega materiala EVA, ki vam omogoča najbolj udobno hojo in enostavno čiščenje.

Etilen vinil acetat (EVA) je splošno znan kot varen za uporabo v čevljih. EVA je vrsta plastike, ki ne vsebuje BPA, zato velja za varnejši alternativni material. Center za zdravje, okolje in pravosodje (CHEJ) priporoča EVA kot varnejšo plastično alternativo.

 

 

Enostavni za čiščenje in ne škripajo!

Zahvaljujoč kvalitetnega materiala so natikači odlična izbira za kopanje, spa, plažo ali za sprehode, saj tudi, ko so mokri na ustvarjajo tistega neprijetnega zvoka., kopalnice, spalnice, spa, sprehodi na prostem, plaža, počitnice, kopanje itd...

Zahvaljujoč kvalitetnega materiala so natikači odlična izbira za kopanje, spa, plažo ali za sprehode, saj tudi, ko so mokri ne ustvarjajo tistega neprijetnega zvoka med hojo.

 

 

Fleksibilnost in prileganje za vse oblike stopal

CoZy protizdrsni natikači so izjemno fleksibilni in se izvrstno prilegajo vsem oblikam stopal. Ne glede na to, ali imate široka ali ozka stopala, ti natikači se bodo prilagodili vašim stopalom in vam nudili maksimalno udobje. To je še posebej pomembno v poletnih mesecih, ko se naše stopala lahko rahlo razširijo zaradi vročine.

 

 

Modni in praktični za vsako priložnost

CoZy protizdrsni natikači niso samo udobni in funkcionalni, ampak so tudi modni. Z različnimi barvami, ki so na voljo, lahko izberete tiste, ki najbolje ustrezajo vašemu osebnemu slogu. So preprosti in modni za dom, plažo, nakupovanje ali celo delo. Tako lahko ostanete udobni, ne da bi žrtvovali svoj modni slog.

Zaključek

Z vsemi temi lastnostmi je jasno, zakaj so CoZy protizdrsni natikači idealni za poletje. Ne samo, da nudijo udobje in podporo, ki jo potrebujete, ampak so tudi praktični in modni. Torej, če iščete popolno poletno obutev so tukaj CoZy protizdrsni natikači!

  • Udobni protizdrsni natikači CoZy

    19,92€ 24,90€

    Več

Kontakt

Elmint d.o.o.
PE: Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš
Telefon: 08 201 02 66
Email: info@cozy.si

Prijava na novice

.
2023, Produkcija:  Sloway spletne trgovine