Otroški šolski copati tudi velikosti 45 in 46

Stopalo otroka se še razvija, zato je naš izbor copat za otroke narejen tudi z mislijo, da se mora obuvalo prilagajati hoji. Prožni materiali spodbujajo pravilno prilagajanje podlagi med hojo in razvijanje stopala, primerno starosti otroka. To je še posebej pomembno, če vaš otrok hitro raste in se mu telo hitro razvija.

Tudi premajhno obuvalo lahko škodi načinu kako raste stopalo. Šolski copati 45 in 46 številke torej prav tako poskrbijo za pravilno razvijanje vašega otroka. 

Zato so tudi šolski copati 44, 45 in 46 pomemben del naše ponudbe, ker z večjimi številkami poskrbimo za zdravo hojo in razvoj vseh otrok. Najboljša kombinacija z našimi otroškimi copati so nogavice iz bombaža. Naš poseben dizajn z elastiko pa omogoča, da ne glede na material, nogavice ne bodo drsele iz noge. 

 

 

Bombažni ali usnjeni šolski copati 45 in 46 številk

Otroški copati, ki jih boste kupili, morajo biti izbrani skrbno, glede na potrebe vašega otroka.

Bombažni otroški copati omogočajo ustrezno zračenje in dihanje kože. Podplat je narejen iz gume, ki ima dober oprijem, zato vas morebitni zdrsi in padci med igranjem ne rabijo skrbeti. Dizajni iz bombaža so perfektni šolski copati. 46 velikosti so na voljo tudi za to, da je lahko otroku udobno tudi med športno vzgojo, zaradi zračnega materiala se namreč stopalo ne poti. Tako kot nogavice iz bombaža, jih lahko operete v pralnem stroju, torej se lahko otrok igra kjerkoli, brez da bi vas skrbelo, da jih bo uničil.

Elastika, ki je všita ob zgornjem robu poskrbi, da obuvalo ne drsi iz noge in da je otrok med razigranim vrvežem varen. Obuvanje v šoli mora biti hitro in enostavno, kar prav tako omogoča všita elastika. 

 

 V  naši pestri ponudbi najdete tudi dizajn iz gladkega naravnega usnja, ki je najbolši za domačo uporabo. Podplat, ki ga imajo naši usnjeni otroški copati, je zelo gibljiv in prilagodljiv, zato spodbuja naravni razvoj in gibanje skladu s hojo.

Pri izbiri otroških copat za najmlajše je najboljša izbira tistih z mehkim podplatom, ki daje občutek bose hoje in ohranja toplo stopalo pri hoji na mrzlih površinah.

V naši ponudbi so na voljo raznovrstni potisi in vzorci v neštetih barvnih kombinacijah, s čimer zagotavljamo, da boste sigurno našli šolske copate, ki jih bo vaš otrok rad nosil.

 

Copati za otroke, ki si jih bodo želeli obuti kar sami

Copati za otroke morajo biti, poleg tega, da so varni in udobni, seveda tudi živahni, da jih bo otrok želel obuti.

Lahko izberete obutev z barvitimi dizajni, brez da bi za izgled žrtvovali varnost in udobje med igro. Šolski copati 45 velikosti so v naši trgovini na voljo prav zato, ker vemo, da je najti kvalitetno obutev za vašega otroka velik zalogaj. Za deklice in dečke imamo v ponudbi raznovrstne potiske iz različnih materialov, lahko tudi z bleščicami, mašnjicami in mnoge druge. Lepe barve spremlja varna oblika in kvaliteten material.

So tudi popolno darilo za otroke vseh starosti, saj starši dobro vemo, da je vedno koristno imeti na zalogi več parov oblačil in obutev kot so šolski copati. 46 je največja številka, ki jo ponujamo, zato ne glede na starost otroka omogočamo raznovrstno izbiro. Prav tako lahko izberete otroške copate z napisi, s čimer lahko v kompletu z dizajni za starše in z igrivimi potiski obujete celotno družino. 

Kontakt

Elmint d.o.o.
PE: Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš
Telefon: 08 201 02 66
Email: info@cozy.si

Prijava na novice

.
2023, Produkcija:  2digital spletne trgovine