Razlika med tekstilnimi in usnjenimi copati

Ko gre za izbiro pravih otroških copat za vrtec ali šolo, se starši pogosto srečujejo s številnimi možnostmi. Dve najbolj priljubljeni vrsti copat, ki jih boste najverjetneje našli, so tekstilni copati in usnjeni copati. Vsak ima svoje prednosti in slabosti. Ta blog vam bo pomagal razumeti razliko med tekstilnimi in usnjenimi copati, da boste lažje izbrali najboljše copate za vrtec ali šolo za vašega otroka.

 

 

Udobje in prileganje

Usnjeni copati so znani po svoji robustnosti in kakovosti. So trpežni, obdržijo svojo obliko dlje časa in se sčasoma oblikujejo po obliki noge otroka, kar zagotavlja udobno prileganje. Otroški usnjeni copati so tako odlična izbira za otroke, ki imajo dolge dneve v šoli ali vrtcu.

Po drugi strani pa so tekstilni copati lahki in mehki, kar omogoča udobje med nošenjem. Ti copati so odlični za domače uporabo ali za otroke, ki raje nosijo nekaj bolj zračnega.

 

 

Vzdrževanje

Usnjeni copati zahtevajo nekoliko več nege kot tekstilni copati. Čeprav je usnje trpežno, potrebuje redno nego, da ostane v dobrem stanju. Nasprotno pa so tekstilni copati običajno pralni v pralnem stroju, kar omogoča enostavno čiščenje.

 

 

Zračnost

Čeprav je usnje naravni material, ki omogoča določeno mero zračnosti, tekstilni copati ponujajo večjo zračnost. Zgornji del naših tekstilnih copat je izdelan iz 100% bombaža, kar omogoča večjo zračnost. To je še posebej pomembno za otroke, ki preživijo veliko časa v svojih copatih. Poleg tega so tekstilni copati običajno bolj lahki in bolj udobni za nošenje.

 

Pri izbiri copat za vašega malčka/otroka ne dovolite, da cena ali dizajn popolnoma prevladajo. Seveda razumemo, da so tudi ti faktorji pomembni, vendar pa je pri odločanju ključno upoštevati tudi material copat.

Na primer, če se vašemu otroku pogosto potijo stopala, bi bili tekstilni copati, ki zagotavljajo odlična zračnost, morda boljša izbira. Po drugi strani, če se vam otroški copati hitro obrabijo, bi bili usnjeni copati, ki so znani po svoji trpežnosti in vzdržljivosti, morda boljša izbira od tekstilnih. Vsak material, tako usnje kot bombaž, ima svoje prednosti in slabosti, ki jih je vredno pretehtati pred nakupom copat.

 

Upamo, da vam ta blog pomaga pri vaši odločitvi. Ne glede na to, ali se odločite za tekstilne ali usnjene copate, se prepričajte, da so udobni, trpežni in primerni za aktivnosti vašega otroka.

 

 • Otroški copati Copko Avion Copa Cop

  18,99€

  Več
 • Otroški tekstilni copati Barefoot - Panda

  18,99€

  Več
 • Šolski tekstilni copati Cool Copa Cop

  17,99€

  Več
 • Usnjeni šolski copati Boy‘s Uni - Nogomet

  22,99€

  Več
 • Otroški tekstilni copati Barefoot - Ciklam Unicorn

  18,99€

  Več
 • Usnjeni fantovski copati ŠEKy moder Copa cop

  22,99€

  Več
 • Šolski usnjeni copati Beauty Copa cop

  22,99€

  Več
 • Šolski tekstilni copati zelen Dino Copa cop

  17,99€

  Več
 • Šolski tekstilni copati Pikice

  16,99€

  Več
 • Šolski tekstilni copati Sweethearts - Roza

  17,99€

  Več

Kontakt

Elmint d.o.o.
PE: Kolodvorska cesta 2b, 1234 Mengeš
Telefon: 08 201 02 66
Email: info@cozy.si

Prijava na novice

.
2023, Produkcija:  Sloway spletne trgovine